Nabohjælp alle ugens dage

Der findes ikke ét enkelt, magisk trick, når indbrud skal forebygges. Du skal gøre lidt af det hele, og så skal du sørge for, at nabohjælpen ikke kun lever i dine ferier, Halvdelen af alle indbrud sker i hverdagene i dagtimerne, og derfor er Nabohjælp en effektiv spiller alle dage og ikke kun i ferier.

Skulle der alligevel være et enkelt trick at fremhæve, så er det nok at sige hej - og det gælder alle dage.

Sig hej til folk på vejen

Når det skal være rigtig godt, kender naboerne hinanden på forhånd, for det er alt andet lige rarest at samarbejde med nogen, man kender lidt, ikk?

Derfor kan det godt betale sig at sige hej og sende et lille smil i naboernes retning. Et håndtryk kan nemt blive vejen til det gode samarbejde, og det samme hej kan forvandle en tyv til en forbipasserende. Tyve er nemlig ikke interesserede i, at blive set.

På Nabohjælps app kan du finde alle nabohjælperne i dit nabolag - det er begyndelsen på det gode samarbejde. Appen koster ingenting - du finder den på Google Play og App Store.

Mød Simon i videoen herunder og hør lidt mere om Nabohjælps app.

Nabohjælp alle ugens dage

Nabohjælper er noget, man er hele tiden, men det er nu helt i orden at skrue op og ned alt efter behov. Det kan fx godt betale sig at gøre en ekstra indsats, hvis der har været indbrud i nærheden. Lige præcis her er risikoen for flere indbrud højere.

Et indbrud kommer sjældent alene, men sådan behøver det heldigvis ikke være. Der er en masse, som du og dine naboer kan samarbejde om at gøre. På Nabohjælps app finder du alle redskaberne, og det er også her nabohjælperne aktiveres, hvis der er forhøjet risiko for indbrud i dit nabolag.

Få flere gode tricks om Nabohjælp i ferien og i hverdagen, eller hvis nogen vækker mistanke og hvis der er indbrud i nærheden.