Fang os på support@nabohjaelp.dk eller på 45 15 36 58 mandage fra kl. 11:00 - 14:00

Om Nabohjælp

Det er to stærke organisationer, som står bag Nabohjælp: Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden. Vi forebygger indbrud, metoden er Nabohjælp, og du er den vigtigste medspiller. Sammen med dit nabolag.

Med Nabohjælp kan vi forebygge op mod hvert 4. indbrud og samtidig få naboskabet til at blomstre. For mens tyven frygter de årvågne naboer, giver de samme naboer tryghed og godt naboskab til nabobolaget.

Nabohjælp er veldokumenteret til at forebygge indbrud, og netop derfor tilbyder Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden dig en gratis app og rådgivning, når du vil forebygge indbrud sammen med dine naboer. 

Jeg synes, hele vejen er blevet bedre naboer og bedre til at bruge hinanden, når der er tyve i nabolaget. Det gør mig tryg, at vi ved, hvem hinanden er og hjælper, når der er brug for det. Og så er det hyggeligt.

Jesper Hansen, Farum

Nabohjælp siden 1987

Nabohjælp blev født af Det Kriminalpræventive Råd i 1987. I 2012 gik rådet sammen med TrygFonden, hvor den første digitale platform så lyset. Nabohjælp koster ingenting at være med i.

Vi håber at kunne byde dig velkommen.

Kom godt i gang med Nabohjælp

  • Hent Nabohjælps app på GOOGLE PLAY eller APP STORE og opret din profil
  • Spørg naboerne, om de vil være med. 9 ud af 10 vil gerne og jo flere I er, jo bedre virker det.. 
  • Overvej, hvilke naboer du vil have hjælp af i ferier, og inviter dem ind til at blive dine feriehjælpere via appen

VILKÅR OG PRIVATLIVSPOLITIK FOR BRUG AF APPEN