Tillykke til Ditte og naboerne

Tillykke til Ditte og naboerne

Ditte sendte den bedste Corona-historie og vandt kage til naboerne

Vind kage til hele nabolaget

Om konkurrencen

Selvom corona-nedlukningen har lagt en dæmper på vores sociale liv, har den har også sat gang i kreativiteten. Naboer har handlet ind for hinanden, leveret håndsprit på dørtrinnet, passet børn for hjemmearbejdende forældre og arrangeret fredagsøl på behørig afstand.  

Det gode naboskab skal hyldes. Det synes vi, det fortjener efter en periode, hvor sociale fællesskaber har haft trange kår. Og hvad er en bedre hyldest end kage? 

Vi vil gerne have alle de gode historier frem i lyset til glæde og inspiration for andre! Derfor udlover vi nabokage til en værdi á 1500 kr., som du kan vinde ved at sende os din bedste nabohistorie. 

Intet er for småt. Måske var det bare en snak over hækken, som sendte dit humør i den rigtige retning på en dag, hvor alt var lidt gråt. Hvad end du har på hjerte, er din historie velkommen – også, hvis det er dig selv, som har gjort noget ekstra for naboskabet.  

Send din historie som mail til srj@dkr.dk eller som besked til Nabohjælps facebookside. Du vælger frit om det bliver et digt, en sang, en tale, en video eller blot en tekst og du må meget gerne sende et billede med, hvis du har et. 

Sådan deltager du

Send din bedste nabohistorie + dit navn, mailadresse og telefonnummer senest 1. august 2020

Konkurrencevilkår

  • Konkurrencen løber fra 20. juni – 1. august 2020   
  • Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at din historie må deles på Nabohjælps facebookside. Skriv i beskeden med din historie, hvis du gerne vil optræde anonymt 
  • Præmien består af en nabokage til en værdi á 1.500 kr. til hele nabolaget 
  • Nabohjælp kårer bedste historie og kontakter vinderen direkte efter konkurrenceperioden 
  • Vinderen får direkte besked via medsendte mailadresse/telefonnummer senest 1 uge efter konkurrencen er afsluttet. Hvis vinderen ikke reagerer indenfor en 14 dage trækkes en ny vinder.
  • Vinderen offentliggøres her på siden ved fornavn og by så snart vedkommende har bekræftet. Herefter udvælges et lokalt bageri, hvor kagen kan afhentes af vinderen på en dato efter aftale 
  • Du kan dele alle de nabo-corona-historier, du overhovedet kender. Bedste historie vinder.
  • Ansatte i Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden kan ikke deltage